Nalle i Skovsgaard

28. januar 2018

Nalle and his Crazy Ivans Featuring Søren Rislund

Nalle and his Crazy Ivans spillede på Skovsgaard Hotel den 26/1-2018, og vi var selvfølgelig på plads på det hyggelige Hotel. Efter en dejlig koncertmenu var scenen sat til noget tilbagelænet soul, rock og blues med Nalles skønne stemme og Henning Kaaes formidable guitarspil. Yderligere var de ‘forstærket’ med Søren Rislund på en mundharmonika, og det fungerede fint i skøn forening med de andre ‘Crazy Ivans’. De spillede desværre kun for en halvfyldt sal; men publikum var med fra første takt.

Nalle (der her i 2018 fylder 75): Vokal og Guitar

Søren Rislund på vokal og mundharmonika + diverse vittige indlæg mellem numrene

Ivan Sand: Vokal og Guitar

Henning Kaae: Vokal og Guitar

En rigtig dejlig aften i det nordjyske.

Kommentarer slået fra.